20.02.2018

2018 YILI ŞUBAT AYI TOPLANTISI AYANCIK DEVLET HASTANESİNDE YAPILDI

Mutad olarak yapılan aybaşı toplantısı İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL tarafından Ayancık Devlet Hastanesinde 19 Şubat 2018 Pazartesi günü yapıldı.

Toplantıya ilçemizde görev yapan Din görevlileri katıldı.

Toplantı ilçemiz Ortalık Köyü Dolamay Mahallesi Camii4/B’li Sözleşmeli İmam-Hatibi Hakan DURAN’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı, Sinop Müftülüğünden gelen, personele duyurulması gereken konular, personelimize duyuruldu. Toplantının akabinde Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimi tarafından Narkorehber konulu seminer verildi. Toplantıdan ve seminerden sonra Ayancık Kaymakamlığı, Ayancık Belediyesi, Ayancık Devlet Hastanesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına personelimiz tarafından da katılım sağlandı.

Toplantı görevlilerin sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi.