08.01.2018

AYANCIK MÜFTÜLÜĞÜNDEN UMREYE GİDENLERE PROGRAM…

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2017-2018 Yılı Umre Programının Yürüme Mesafeli 20 Günlük 8. turunda ilçemizden Umre Ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız için 06 Ocak 2018 Cumartesi günü İlçemiz Merkez Camiinde Yatsı Namazından sonra uğurlama programı düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve salavatlarla gönüller coştuktan sonra İlçemiz Müftülük Murakıbı Adem TORLUOĞLU bir konuşma ve dua yaptı, Murakıb TORLUOĞLU konuşmasında “Umrecilerimizden Kutsal topraklara gittiklerinde ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru için dua etmelerini istedikten” sonra umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Umreciler, programa katılanlar ve yakınları ile helalleşip vedalaştıktan sonra Merkez Camii önünden gece saat 24.00’de Samsun hava alanına hareket ettiler.