02.10.2017

EYLÜL AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI AYANCIK'TA YAPILDI

Eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı 27.09.2017 Çarşamba günü İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK’in Başkanlığında Ayancık ilçe müftülüğü makam odasında yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Boyabat İlçe Müftüsü İsa SAĞLAM, Erfelek Müftüsü Mikail ÖZKAN, Gerze İlçe Müftüsü Bayram KARAR, Dikmen İlçe Müftü Vekili Mehmet Cemal YILMAZ, Durağan İlçe Müftü Vekili Arif AYDINLI, Saraydüzü İlçe Müftüsü Hasan KILIÇ ve Türkeli İlçe Müftü Vekili Fatih DÜLGER katıldı.

Toplantıda; 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası, 2017-2018 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi Kur’an Kursları, 2017 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu, İdari konular, güncel konular ve personel ile ilgili konular ele alındı.