24.05.2017

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU’NUN YILSONU PROGRAMI

2016-2017 Eğitim öğretim yılında müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur’an Kursunun yılsonu programı Halk Eğitim Merkezi Salonunda 18.05.2017 Perşembe günü yapıldı. Programa öğrenci velileri ve Ayancık halkı katıldı. Kur’an Kursu öğreticisi Hesna Rumeysa KAYA’nın sunuculuğunu yaptığı program, İlçemiz Müftülük Murakıbı Adem TORLUOĞLU’nun açılış konuşması ile başladı. Program çocukların yapmış olduğu kısa etkinliklerle devam etti. Akabinde ilahiler söylendi, Kur’an-ı Kerim okundu ve bir yıl boyunca yapılan faaliyetler slayt şeklinde sunuldu.

Son olarak İlçemiz Müftülük Murakıbı Adem TORLUOĞLU çocuklara hediyelerini takdim ettiler. Kurs öğreticileri Habibe BİGEÇ ile Hesna Rumeysa KAYA öğrencilere kurs sonu TEŞEKKÜR belgelerini verdiler.

Ayancık halkının büyük ilgi gösterdiği program, yapılan dua ve belge töreni ile son buldu.