15.02.2017

İLÇEMİZ MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN UMREYE GİDECEK UMRECİLERE 15 ŞUBAT 2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ SEMİNER DÜZENLENDİ

2017 Yılı Umre organizasyonunda ilçemizden umreye gidecek olan vatandaşlarımıza ilçemiz Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan umre seminerine, 08-28 Mart 2017 tarihleri arasında umreye gidecek olan 27 umrecimiz katıldı. İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL tarafından umrecilerimize; Umrenin Fazileti, Umrenin Yapılışı, İhram, Niyet, Telbiye, Tavaf ve Sa'y, Harem Bölgesi ve İhram Yasakları, Mekke ve Medine'de Ziyaret Yerleri, Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi'nin Tanıtımı gibi konularda bilgiler verildi. Son olarak Müftülük Sitesi Kur’an Kursu Öğreticisi Esma AK bayan umrecilerimize bayanlarla ilgili konuları anlatarak seminer tamamlanmıştır.