01.06.2018

AYANCIK MÜFTÜLÜĞÜ VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI AYANCIK ŞUBESİ TARAFINDAN ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE VE AİLELERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçemiz müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ayancık Şubesi tarafından, 31.05.2018 Perşembe günü Öğretmenevi Apart Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Programa; İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL ve ailesi, İlçemiz Belediye Başkanı Arslan ÖZDEMİR ve ailesi, İlçemiz Müftülüğü daire personeli, İlçemiz Müftülüğü ADRB personeli, İlçemizde bulunan engelli kardeşlerimiz ve aileleri katıldı. Katılımın yoğun olduğu program, İlçemiz Aşağıerkengünez Mahallesi Camii İmam-Hatibi Murat DEMİR’in Kur’an Tilaveti ile başladı. Akabinde İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL’ün açılış konuşması ile devam etti. Müftü ERGÜL konuşmasında “Bazılarımız doğuştan bazılarımız ise sonradan engelli olabiliriz, onun için herhangi bir kaza neticesinde bizlerde engelli kalabiliriz.” diyerek hepimizin bir engelli adayı olduğumuza vurgu yaptı. Daha sonra Akşam Ezanı’nın okunması ile İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL’ün yapmış olduğu iftar duası ile iftarlar açıldı.

İftar yemeğinden sonra İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL yemek duası yaptı ve akabinde İlçemiz Belediye Başkanı Arslan ÖZDEMİR konuşma yaptı. Başkan ÖZDEMİR “Asıl engel vücut uzuvlarımızın engeli değil, asıl engel Allah’ın verdiği aklı, fikri kullanmamak ve nankörlük etmektir.” dedi ve herkesin Ramazan Ayı’nı kutlayarak konuşmasını bitirdi.