09.03.2018

8 MART DÜNYA KADINALAR GÜNÜ PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

8 MART DÜNYA KADINALAR GÜNÜ PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Ayancık Belediyesi işbirliğinde, 08.03.2018 Perşembe günü saat 15.00'te Öğretmenevi Apart Otel Tesislerinde program gerçekleştirildi. Burada gerçekleştirilen programa, Ayancık Belediyesi Başkan Vekili Ayşe ÖZER, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz ÖZÜNLÜ, İl Müftü Yardımcısı Kamil TUNCEL, İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Köprübaşı Yeni Cami İmam-Hatibi Sefer KIRBACI, İlçemizde görev yapan bayan Kur'an Kursu Öğreticileri ve ilçedeki çok sayıda kadın katıldı.
Program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, yoğun mesailerinden dolayı programa katılamayan Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ ve Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN’ün mesajlarının okunmasıyla başladı. Belediye Başkan Vekili Ayşe ÖZER’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program, Köprübaşı Yeni Cami İmam-Hatibi Sefer KIRBACI’nın Kur’an Tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel’in “Kur’an ve Sünnet Ekseninde Kadın ve Adalet” konulu hitabı ile devam etti. Yoğun ilgi gören programda, yapılan çekilişle şanslı numaralara sahip 100 kişiye çeşitli hediyeler verildi. Şiir dinletisi ve ilahilerin seslendirildiği program İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL’ün yaptığı dua ile sona erdi.