21.08.2017

2017 Yılı Hac organizasyonunda ilçemizden Hacca gidecek olan Hacı Adayları için uğurlama töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2017 Yılı Hac Organizasyonunda ilçemizden Hacca gidecek olan vatandaşlarımız için 20 Ağustos 2017 Pazar günü İlçemiz Merkez Camiinde Yatsı Namazından sonra uğurlama programı düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve salavatlarla gönüller coştuktan sonra İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL bir konuşma ve dua yaptı, Müftü ERGÜL konuşmasında “Hacı adaylarından Kutsal topraklara gittiklerinde ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuru için dua etmelerini istedikten” sonra umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Hacı adayları, programa katılanlar ve yakınları ile helalleşip vedalaştıktan sonra Merkez Camii önünden saat 11.00’da Kastamonu hava alanına hareket ettiler. Buradan Kastamonu Kafilesi ile birleşerek Kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktılar.