05.01.2018

İl Müftüsü Çelik’ten İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Tokat Kamu hastaneler Birliği Genel sekreteri iken, Sinop İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Mehmet Erşan’ı makamında ziyaret etti.

Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan  Dr.Mehmet Erşan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Cenab-ı Hakk’tan yeni görevinizde muvaffakiyetler ihsan etmesini  niyaz ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Erşan  “İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’e Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, şahsında  İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan bütün personele başarılar diliyorum. Allah’tan sağlık, afiyet ve muvaffakiyetler temenni ediyorum” dedi.