15.12.2017

2018 Yılı Hac Kayıtları Başlıyor…

2018 Yılı Hac Sezonun hayırlı olmasını; kayıt yaptırmış ve kayıt yaptıracak ve yaptıran kardeşlerimize daha sonra çekilecek hac kurasında başarılar diliyoruz.

• 2018 yılında Hac için İLK DEFA Kayıt yaptıracak vatandaşlarımız; 21-29 Aralık 2017 tarihleri arasında hac ön kayıt işlemlerini, ilgili bankalara kişi başı 20 TL kayıt ücretini yatırarak internetten (http://hac.diyanet.gov.tr/ adresinden) veya müftülüklerimizden varsa kuraya birlikte girmek istediği kişileri belirterek yapacaklardır.

• Hac için DAHA ÖNCEKİ YILLARDA KAYIT YAPTIRAN ve 2017 yılında hac kurasına katılan ancak kesin kayıt hakkı elde edemeyen vatandaşlarımızın kayıt yenileme işlemleri ise; 21-29 Aralık 2017 tarihleri arasında Başkanlığımız tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

• Kayıt Yenileme işlemleri otomatik olarak yapılacak olan vatandaşlarımızdan; il ve ilçe değişikliği, konaklama türü veya kura birlikteliklerinde değişiklik talebinde bulunanların, işlemlerini 21-29 Aralık 2017 tarihleri arasında müftülüklerimizde yaptırmaları gerekmektedir.