20.10.2017

Ekim Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Ekim  ayı personel toplantısı İl Müftülüğünün Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi.

Ekim ayı personel toplantısı İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcıları  Kamil Tuncel,Abdullah Söylemez, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Huzeyfe Çağlar Personel Kısım Şefi Mahmut Yılmaz, Sinop merkez ve köylerde görev yapan Din Görevlilerinin katılımı ile İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel’in açılış konuşması ile başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik personele hitabı ile toplantı son buldu.

Toplantıda özetle;

1. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Din Öğretimi Formasyon programı hakkında bilgilendirmesi;
  2. Türkiye Diyanet Vakfı Cami inşaatları yardım kampanyaları hakkında bilgilendirilmesi;

gibi konular görüşüldü