23.02.2017

İl Müftüsü Çelik Boyabat Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ilçe ziyaretleri kapsamında Boyabat İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

İl Müftüsü Ali Hayri Çelik Boyabat İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.İlçe Müftülüğü ziyaretinde İlçe Müftüsü İsa Sağlam’dan ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi alan İl Müftüsü Ali Hayri Çelik Namazdan önce Kemaldede Camii’nde cemaate konuştu.Cenab-ı Hak’kın emirlerine sımsıkı sarılmak ve yasak kıldıklarından ateşten kaçar gibi kaçmak ile Cenab-ı Hak’kın rızasına ulaşabileceğimizi,ve Rasülüllah (sav)sünneti seniyyelerine uymaya gayret etmek, Rasülüllah (sav) Efendimize ümmet olduğumuzun işareti olduğu için bu hususlara dikkat etmemiz gerektiği üzerinde duran İl Müftüsü Çelik sözlerinin devamında şunları söyledi “ibadetlerimizi  hep beraber cemaatle yerine getirmeye gayret gösterelim. İbadetlerimizin akabinde de vatanımızın birlik ve beraberliği için,vatanımızın müdafaası hususunda canlarını siper etmiş güvenlik kuvvetlerimizin muzaffer olmaları için ve zulme uğrayan Müslümanların bir an önce zulümden kurtulmaları için dualar edelim.”dedi.

Namazın akabinde 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek Kuran-ı Kerim’e geçen talebeler için yapılan programa katıldı. Boyabat Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursundaki hafızları ve Nesibe Hatun Yatılı Kız Kur’an Kursunda kalan öğrencileri ziyaret eden İl Müftüsü Çelik, öğrencileri ve velileri tebrik etti. “Bu çocuklarımızın yetişmesinde üstün gayret gösteren Kur’an Kursu öğreticilerine de bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’in Boyabat kaymakamı Fatih Aksoy’u, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcıyı ayrı ayrı makamlarında ziyaret ederek çalışmalarında Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyetler nasip eylemesi temennisinde bulundu.Akabinde Sinop Milletvekili Nazım Maviş’inde katıldığı Boyabat İmam Hatipler Derneği (BOYİMDER)in dernek merkezinde yapılan toplantı ile ziyaret sona erdi.