24.11.2016

V.H.K.İ Sınavı Gerçekleştirildi

Sinop İl Müftülüğü, 3 ilçede münhal bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği  için açtığı sınav,  22.11.2016 Salı Günü İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.

İl Müftü V. Fatih Tavlaşoğlu başkanlığında, Erfelek ilçe Müftüsü Mikail Özkan ve İl Müftülüğü Vazi Ünal Koca ve Bilgisayar Öğretmeni Emrah Ali Aksoy’dan oluşan komisyon tarafından Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilgisayar laboratuarında   yapılan bilgisayarda uygulaması  ve İl Müftülüğünde de  mülakaat gerçekleştirildi.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği için münhal bulunan 3 kadro için 29  kişi müracaat etti.

Sınav iki aşamalı olarak gerçekleşti. Bilgisayar uygulama ve mülakat sınavı şeklinde.iki sınavın ortalaması başarılı olanı belirledi.Sınav sonucunda Gerze ve Dikmen İlçe Müftülüklerine V.H.K.İ. kadrolarına atama yapılırken, Durağan İlçe Müftülüğü V.H.K.İ.kadrosuna başarılı aday olmayınca atama yapılamadı.

İşlemlerin tamamlanmasına müteakiben görevlerine başlayacakları belirtildi.